Home » Once upon a December

Once upon a December

Luna decembrie are în fiecare an o semnificație aparte pentru toate unitățile școlare, fiecare încercând să facă activități deosebite pentru a marca magia sărbătorilor de iarnă.

Școala noastră, Școala Gimnazială „Emil Isac”, chiar dacă este situată într-un cartier mărginaș al Clujului, se poate mândri cu diverse activități și proiecte, atât locale, cât și naționale și internaționale. Un astfel de proiect este expoziția-concurs Once upon a December… (n. red A fost odată în decembrie…) care se desfășoară mereu în luna decembrie și este coordonat de doamna director a școlii, prof. Bradea Lucia-Corina împreună cu prof. B.M., (profesoară de limba engleză) și colaborarea doamnei profesor pentru învățământul primar Mocan Mihaiela-Lucia.

Ideea concursului s-a născut din observarea faptului că atât elevii din ciclul primar, cât și cei de gimnaziu iubesc activitățile în care sunt rugați să ilustreze sau să reinterpreteze anumite povești, poezii, colinde, filme văzute sau auzite în limba engleză. Astfel, scopul nostru este de a-i face pe elevi să utilizeze informația primită într-un domeniu pentru a transfera logic conținuturile într-un alt domeniu.

Concursul, la care an de an avem peste 200 de participanți cu lucrări (desene, picturi și creații literare), din peste 25 de județe ale țării și din străinătate (Bulgaria), se află deja la a IV-a ediție, și este apreciat atât de Inspectoratul Școlar Județean Cluj, cât și de colaboratorii noștri, cărora cu acestă ocazie dorim să le și mulțumim: Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Radio Cluj, cadrele didactice din țară care ne trimit în fiecare an lucrări ale copiilor și bineînțeles, le mulțumim copiilor talentați și interesați, fără de care acest concurs nu ar fi existat.

Noi, organizatorii, an de an ne bucurăm de creații minunate ale elevilor talentați, iar anul acesta dorim să vă bucurați și dumneavoastră împreună cu noi, astfel că vă invităm să veniți să admirați expoziția organizată de Școala Gimnazială „Emil Isac”, în perioada 16 -29 decembrie 2014 la Casinoul din Parcul Central, între orele 10-20.

Să susținem împreună copiii talentați, ghidându-ne după motto-ul expoziției-concurs:”Alone we can do so little, together we can do so much!” (n. red. Singuri putem face atât de puține, împreună putem face atât de multe!)